Φεστιβάλ

Φεστιβάλ

 • Γράφτηκε από τον/την filmmaker
 • Εμφανίσεις: 1167

Aυλαία για το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας

Περισσότερα: Aυλαία για το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου ΑθήναςΜε μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία της 6ης διοργάνωσης του  Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας  AIDFF  το οποίο διεξήχθη από τις 2 έως τις 8 Φεβρουαρίου του 2017.  Φιλοξένησε πάνω από 150 ταινίες από 30 χώρες, ενώ 60 από αυτές έκαναν την πρεμιέρα τους στην Ελλάδα.

Περισσότερα: Aυλαία για το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας

 • Γράφτηκε από τον/την filmmaker
 • Εμφανίσεις: 868

10o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στην Χαλκίδα

DocFestxalkidaΤο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-docfest γίνεται 10 χρονών. Σκηνοθέτες, ηθοποιοί, μουσικοί,  κορυφαίοι δημιουργοί καθώς και πολλοί εκπρόσωποι των γραμμάτων και της Τέχνης γιορτάζουν τα 10 χρόνια λειτουργίας του Φεστιβάλ, μεταμορφώνοντας την πόλη της Χαλκίδας σε κέντρο πολιτισμού.Από την Τρίτη 11 Οκτωβρίου και για έξι μέρες η καρδιά των Ελλήνων δημιουργών χτυπά δυνατά στο 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-docfest.

Περισσότερα: 10o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στην Χαλκίδα

 • Γράφτηκε από τον/την filmmaker
 • Εμφανίσεις: 2167

Τα βραβεία του 3ου Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας AIDFF

Περισσότερα: Τα βραβεία του 3ου Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας AIDFF Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης δόθηκαν τα φετινά βραβεία του 3ου  Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας  το οποίο ξεκίνησε  1 Σεπτεμβρίου και τελείωσε με ένα μεγάλο πάρτυ στην πλατεία πρωτομαγιάς στο πεδίο του Άρεως στις 10  Σεπτεμβρίου. Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Το 3ο  AIDFF  πρόβαλε 120 ταινίες στο διαγωνιστικό του κομμάτι με 60 πρεμιέρες από 35 χώρες. Οι κινηματογραφιστές υιοθετούν έναν πιο ευέλικτο τρόπο παραγωγής αναδεικνύοντας τις αρετές του ψηφιακού μέσου που είναι η αμεσότητα, η ευκολία, αλλά και ο πειραματισμός.

Περισσότερα: Τα βραβεία του 3ου Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας AIDFF

 • Γράφτηκε από τον/την filmmaker
 • Εμφανίσεις: 2119

7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Περισσότερα: 7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Για έβδομη συνεχή χρονιά στις αίθουσες της Χαλκίδας θα συμπαρατεθεί το κλασικό με το νέο, η τέχνη με τη φαντασία, η μυθoπλασία με την αληθινή ζωή.
Με όχημά του την απελευθερωτική δύναμη της εικόνας θα ξεκινήσει την Τρίτη 8 Οκτωβρίου η μεγάλη γιορτή του Ελληνικού Ντοκιμαντέρ φιλοδοξώντας να αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των ανεξάρτητων κινηματογραφιστών και των θεατών.

Περισσότερα: 7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

 • Γράφτηκε από τον/την filmmaker
 • Εμφανίσεις: 1773

1ο διεθνές Πανόραμα Επιστημονικών και οικολογικών ταινιών

Περισσότερα: 1ο διεθνές Πανόραμα Επιστημονικών και οικολογικών ταινιών Το 3o Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας σε συνεργασία με το Φινλανδικό φεστιβάλ Wildlife Vaasa θα παρουσιάζει ένα ειδικό πρόγραμμα προβολών το « 1ο Πανόραμα  οικολογικών και επιστημονικών ταινιών», συνεισφέροντας στην διάδοση της επιστήμης μέσω της δύναμης των νέων οπτικοακουστικών μέσων και ψηφιακών τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται σήμερα απο τους επιστήμονες ανα τον κόσμο.

 

Περισσότερα: 1ο διεθνές Πανόραμα Επιστημονικών και οικολογικών ταινιών

FaLang translation system by Faboba