Τελευταία Νέα

Νέα

 • Γράφτηκε από τον/την Koyinta Art
 • Εμφανίσεις: 271

Βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στην ταινία Take a Trip απο το Eastern Europe film festival στην Ρουμανία

Περισσότερα: Βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στην ταινία Take a Trip απο το Eastern Europe film festival στην...Με το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας να απονέμεται στην ταινία Take a Trip του Χρήστου Ν. Καρακάση έπεσε η αυλαία του Eastern Europe film festival στην Ρουμανία Η ταινία Take a Trip συνεχίζει την βραβευμένη της διαδρομή έχοντας ταξιδέψει σε περισσότερες από 30 χώρες ,έχοντας κερδίσει 22 βραβεία με 62 επίσημες συμμετοχές .

Περισσότερα: Βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας στην ταινία Take a Trip απο το Eastern Europe film festival στην...

 • Γράφτηκε από τον/την Koyinta Art
 • Εμφανίσεις: 115

Βραβείο καλύτερου μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ στην ταινία Ταξίδι Πνοής

Περισσότερα: Βραβείο καλύτερου μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ στην ταινία Ταξίδι ΠνοήςΟ θεατράνθρωπος Γιώργος Μεσσάλας έφυγε από κοντά μας αλλά η ταινία που γύρισε ο σκηνοθέτης Χρήστος Καρακάσης συνεχίζει το ταξίδι. Βραβείο καλύτερου μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ στην ταινία μας Ταξίδι Πνοής Γιώργος Μεσσάλας στο Εastern Εurope film festival στην Ρουμανία.Η ταινία ξεφεύγει από τα συνήθη πορτραίτα και εμβαθύνει στον εσωτερικό κόσμο της τέχνης, πλαισιωμένη από κείμενα και μουσική σένσουαλ όπερας, σε σύνθεση και ερμηνεία Βασιλικής Κάππα. Την ταινία πλαισιώνουν αριστοτεχνικά οι αφηγήσεις ανθρώπων που έζησαν από κοντά τη διαδρομή του καλλιτέχνη.

Περισσότερα: Βραβείο καλύτερου μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ στην ταινία Ταξίδι Πνοής

 • Γράφτηκε από τον/την Koyinta Art
 • Εμφανίσεις: 213

Εφτασε τα είκοσι διεθνή βραβεία η ταινία Take a Trip του Χρήστου Καρακάση

Περισσότερα: Εφτασε τα είκοσι διεθνή βραβεία η ταινία Take a Trip του Χρήστου ΚαρακάσηΗ ταινία Take a Trip συνεχίζει την βραβευμένη της διαδρομή έχοντας ταξιδέψει σε περισσότερες από 30 χώρες ,έχοντας κερδίσει 20 βραβεία με 55 επίσημες συμμετοχές .Με επίκεντρο το Λονδίνο, συντροφιά με τα κείμενα της Βασιλικής Κάππα, εξερευνούμε το ταραγμένο παρελθόν της πόλης την περίοδο του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, όταν οι ουρανοί του Λονδίνου γέμιζαν με καπνούς και τα σιδερένια πουλιά της Luftwaffe σκορπούσαν τον θάνατο στους δρόμους του Λονδίνου.

Περισσότερα: Εφτασε τα είκοσι διεθνή βραβεία η ταινία Take a Trip του Χρήστου Καρακάση

 • Γράφτηκε από τον/την Koyinta Art
 • Εμφανίσεις: 124

Βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στην ταινία Take a Trip στη Σιγκαμπούρη

Περισσότερα: Βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στην ταινία Take a Trip στη ΣιγκαμπούρηΜε το βραβείο καλύτερης ταινίας ντοκιμαντέρ να απονέμεται στην ταινία Take a Trip του Χρήστου Ν. Καρακάση έπεσε η αυλαία Του Golden Reel International Film Festival Singapore Η ταινία Take a Trip συνεχίζει την βραβευμένη της διαδρομή έχοντας ταξιδέψει σε περισσότερες από 30 χώρες ,έχοντας κερδίσει 21 βραβεία με 60 επίσημες συμμετοχές .

Περισσότερα: Βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στην ταινία Take a Trip στη Σιγκαμπούρη

 • Γράφτηκε από τον/την Koyinta Art
 • Εμφανίσεις: 388

Φώς στο σκοτάδι της ψυχής μας η ταινία Take a Trip

Περισσότερα: Φώς στο σκοτάδι της ψυχής μας η ταινία Take a TripΗ ταινία Take a Trip συνεχίζει την βραβευμένη της διαδρομή έχοντας ταξιδέψει σε περισσότερες από 30 χώρες ,έχοντας κερδίσει 20 βραβεία με 55 επίσημες συμμετοχές .Η ταινία αποτελεί μία αντιρατσιστική ματιά πάνω στην νοοτροπία και στον φασισμό.

Περισσότερα: Φώς στο σκοτάδι της ψυχής μας η ταινία Take a Trip

FaLang translation system by Faboba